Logo Praktijk Liveliness

Vanessa Verbeek

Borgweg 38, Noordhorn

info@praktijkliveliness.nl

(06) 165 03 423

(06) 165 03 423

Vanessa Verbeek

Als kind al kende ik een interesse en aantrekkingskracht naar de etherische wereld. Vaak wilde ik namelijk alles weten over dingen die niet direct zichtbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld de werking van een magneet of het draaien van de planeten in het heelal. Evenals de verschijnselen van de natuur zoals de bliksem, maar ook de kracht van de geest riepen vragen op. Deze hang naar het onzichtbare en het willen begrijpen van de onbekende krachten van het grotere geheel blijft als een rode draad door mijn leven.

Opleiding Energetisch Therapeut

In navolging van een interesse naar andere culturen en de wereld om me heen is in de periode 1998-2003 een opleiding voor Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Daarna ging de aandacht toch richting het gevoel en de esoterische wereld. In 2006 is een opleiding tot Energetisch Therapeut afgesloten. Daarnaast is verdieping gezocht in verschillende healing technieken zoals Reiki en Chakra Healing, waarvoor de benodigde certificaten zijn behaald.

Chakra Healer en Reiki

Naast het behoud van een reguliere parttime baan in het UMCG zijn verschillende vakgebieden door mij beoefend in de praktijk aan huis. Waaronder Reiki I, Reiki II, Aura Healing, Chakra Healing, Voetreflexologie, Reflexmassage, Bachbloesem Therapie, Edelstenen Therapie, Astrologie en de Tarot.

‘’Er is geen weg naar geluk,
geluk is de weg’’.

Boeddha

Ondertussen is mijn gezin ook steeds meer op de voorgrond getreden. Daardoor is het energetisch werk in de praktijk enige tijd beperkt tot een persoonlijke interesse. Kortom een periode van verrijking van kennis en bewustwording van verschillende filosofische achtergronden en levensbeschouwingen. Mijn aandacht ging uit naar Advaita Vedanta, Holisme, Non Dualisme, Taoïsme, Bewustzijn, Meditatie en Zen. Ze zijn in de basis een belangrijk onderdeel van waar ik me als Energetisch Therapeut mee bezig houd.

Inmiddels is er weer ruimte en energie voor de praktijk. Waarmee een start is gemaakt met datgene waarin mijn talent als Energetisch Healer het beste via mij tot uiting komt en waarin bovengenoemde interesses verenigbaar zijn namelijk Reconnective Healing, Chakra Healing en Reiki.

Opleiding bij Eric Pearl

In 2018 volgde ik een meerdaags seminar van Dr. Eric Pearl met als gevolg de certificaten voor Foundational Practitioner in Reconnective Healing.

Door mijn passie voor verbinding en verdieping met de energetische wereld is er een verlangen om anderen mee te nemen en te begeleiden in hun eigen persoonlijke proces van healing. Graag wil ik je uitnodigen om dit unieke pad te bewandelen. Laat je vooral verwonderen!